FB Pixelz

NRA – victorie la Brasov Tess Rally

Echipa Napoca Rally Academy a incheiat primul raliu din acest an castigand locul 1 in lupta de la echipe, gratie prestatiei echipajelor sale. Tess Rally, desfasurat pe 24 si 25 martie, a adus rezultate excelente echipei clujene, Simone Tempestini si Bogdan Marisca adjudecandu-si primele doua pozitii ale podiumului in cadrul Raliului Brasovului.

Echipa Napoca Rally Academy a incheiat primul raliu din acest an castigand locul 1 in lupta de la echipe, gratie prestatiei echipajelor sale.

Tess Rally, desfasurat pe 24 si 25 martie, a adus rezultate excelente echipei clujene, Simone Tempestini si Bogdan Marisca adjudecandu-si primele doua pozitii ale podiumului in cadrul Raliului Brasovului.

Marco Tempestini, team principal: “Dat fiind faptul ca in acest an lupta la echipe este foarte stransa,cu concurenti puternici, suntem foarte multumiti de rezultatele nostre din acest weekend.

Simone si Bogdan au monopilizat podiumul, in timp ce juniorii nostri au confirmat valoarea, avand un parcurs foarte bun. Florin Tincescu a castigat la juniori si la clasa 4, iar surpriza raliului a fost Norbert Maior, care, din pacate, din cauza unor probleme tehnice a coborat de pe 6 la general la 4 la clasa lui.  Si Mihnea Muresan a avut o prima zi foarte buna la Cupa Dacia , dar, a fost nevoit sa abandoneze cu cutia blocata inainte de Babarunca. NRA a inceput cu dreptul acest sezon in CNR si asta nu poate decat sa ne bucure “

Echipajul Simone Tempestini – Sergiu Itu a avut un parcurs ascendent dupa prima zi, cand dupa super show-ul din centrul orasului Brasov, acestia au preluat conducerea si au devenit lideri la finalul primei zile. Duminica cei doi au dominat o cursa extrem de grea pentru toti concurentii.

Simone Tempestini: “A fost a patra victorie consecutiva a mea la Brasov si ma bucur foarte mult. Vremea si conditiile de pe traseu au fost foarte grele , dar ne-am concentrat foarte bine si am ajuns la final cu o prima victorie in acest an in Romania.”

Bogdan Marisca, revenit in acest an alaturi de copilotul Sebastian Itu, care va alterna scaunul din dreapta cu Borbely Karoly, a terminat pe locul 2 la Tess Rally si a castigat Power Stage-ul (Poiana la vale), drumul pe care a copilarit. “Babarunca a fost cea mai grea proba din viata mea, din toata cariera. Au fost 15 minute in care nu stiam ce se va intampla cu noi, cu masina, cu restul concurentilor.  Locul 2 la general si castigarea Power Stage ma bucura foarte mult”, a spus Bogdan.

Florin Tincescu si Alina Bianca Pop au avut un raliu de acomodare cu spectaculoasa Abarth 124 si s-au clasat pe locul 1 la clasa 4 si la juniori si pe locul 10 la general. “Am avut la dispoziție o masina extraordinara  si performantă cu care ne- am distrat maxim . Vremea de afara nu a fost chiar pentru ea si pentru ritmul nostru, tractiunea pe spate nefiind foarte prietena cu gheata si zapada, dar ne-am simtit foarte bine . Ne vedem la Cluj,  mai rapizi si mai increzatori cu ” micuța fiară „, a declarat Florin Tincescu.

Norbert Maior si Francesca Maior , cei doi frati “minune” ai echipei NRA, au facut un raliu senzational, luptandu-se cu masini si concurenti mult mai puternici, din top 10. Dupa multe emotii date de problemele cu cutia de viteza si penalizari, Norbert si Francesca au reusit sa incheie raliul pe locul 4 la clasa 9. „Clar mi-am dorit foarte mult un podium la raliul nostru de acasa, cu masina noua si cu Fancesca alaturi de mine, dar asa este in rally. Este bine ca ramanem cu puncte la clasa si mai multi timpi pe probele speciale. Asteptam cu incredere etapa de la Cluj de la inceputul lunii mai”, a spus Norbert.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri va fi Transilvania Rally, in 3-5 mai, etapa de acasa pentru echipa NRA. ” Pentru noi efortul va fi dublu, echipa NRA  find implicata ca organizator, dar tinand cont de rezultatele excelente de la Brasov, suntem optimisti si ne propunem victoria, cu atat mai mult cu cat suntem la noi acasa, acolo unde  partenerii si fanii nostri au asteptari mari, ”   a declarat Marco Tempestini.   

Partenerii Napoca Rally Academy pentru programul 2018 din Campionatul Național de Raliuri sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, De’Longhi, Leaseplan, Visit Cluj, Primăria și Consiliul Judetean Cluj Napoca, Pirelli, P1 si partener media: KissFM.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns