Despre Napoca Rally Academy

Napoca Rally Academy este un proiect complex initiat de campioni de raliuri si transformat intr-un brand national, cunoscut si peste hotare, care implementeaza activitati si campanii atat in domeniul motorsportului, cat si in mediile sociale, educationale si de entertainment. Napoca Rally Academy pune la dispozitia companiilor servicii de teambuilding si training care au ca tema centrala conducerea defensiva si pilotajul sportiv.

Campaniile sociale in care NRA se implica au ca rol transmiterea la nivelul opiniei publice a unor mesaje cu un puternic caracter social precum „Noi 2 pentru SMURD”, „Fiecare secunda conteaza”, „Be cool…gandeste inainte”, „Don’t drink and drive”, Ford Driving Skills for Life – toate organizate de catre NRA cu ajutorul partenerilor.

COMPETIȚII SPORTIVE

 

Campioana Nationala in 2011, 2015, 2016 si 2017, este si prima echipa de raliuri din Romania care in anul 2013 a castigat titlul de Campioana Europeana Production Car Cup. De asemenea, Napoca Rally Academy a oferit motorsportului romanesc timp de patru ani consecutivi Campionul National Absolut de Raliuri al Romaniei.

In anul 2018, Echipa de Raliuri Napoca Rally Academy este formata din cinci echipaje: Simone Tempestini – Sergiu Itu, Bogdan Marisca – Sebastian Itu, Florin Tincescu – Alina Pop, Norbert Maior – Francesca Maior, Mihnea Muresan – Bogdan Iancu.

CONDUS DEFENSIV

Prin bazele de antrenament proprii din Cluj-Napoca, Sibiu si Bucuresti sau in locatiile beneficiarilor, NRA ofera servicii complete de condus defensiv. Printre clienti se numara: Ford (proiectul Ford Driving Skills for Life), Nokia, Rompetrol, Leaseplan, Pirelli, Citroen, Orange, Autoworld-Audi.

SCOALA DE PILOTAJ

NRA organizeaza cursuri de pilotaj, recunoscute de catre autoritatile national de profil (FRAS, ACR).

ACTIUNI DE CSR

NRA se implica activ in campanii de responsablizare sociala din punct de vedere al conduitei in trafic. Pana in prezent au fost organizate campanii in colaborare cu SMURD, Politia Romana, Primaria Cluj, Agentia Nationala Antidrog.

ACTIVITATI DE TEAMBUILDING

NRA organizeaza total sau partial actiuni de teambuilding, cu accent pe condus defensiv, pilotaj sportiv, test drive si demonstratii cu masinile de competitie.