3 asi pe “masa” de la Raliul Harghitei: Simone Tempestini, Bogdan Marisca si Florin Tincescu

Echipa Napoca Rally Academy a castigat intreg podiumul raliului Harghitei in weekend-ul trecut.
Podium Raliul Harghitei

Simone Tempestini a dominat copios intrecerea, castigand 9 probe din 12 si punctand a 4 victorie din 5 raliuri disputate pana acum in Campionatul National de Raliuri Dunlop. 

Campionul en titre Bogdan Marisca, alaturi de Sebastian Itu a fost ferit de aceasta data de problemele tehnice de la alte raliuri, a reusit sa tina un ritm asemanator cu cel de anul trecut si a adus puncte importante echipei, revenind pe podium in clasamentul general.  

Florin Tincescu a fost “omul cursei”, cu al lui Abarth 124, lasand in urma multe masini R5 din competitie si venind pe locul 3 la general, o performanta extraordinara pentru juniorul NRA.

“A fost extraordinar sa ajungem pe locul 3 la general. Este o masina speciala si inca mai avem de invatat despre ea, asa ca o luam pas cu pas si speram sa avem rezultate cat mai bune si la urmatoarele raliuri.” a declarat Florin dupa raliu. 

Mihnea Muresan a castigat detasat Cupa Dacia si a revenit in carti pentru titlu.  

Norbert Maior si Francesca Maior au fost protagonistii unei iesiri violente in décor care a tinut echipa si fanii cu sufletul la gura pana cand doctorii au confirmat ca sunt in afara oricarui pericol, asa ca vor fi pregatiti pentru urmatorul raliu.

Marco Tempestini, Team Manager NRA: “Este a doua oara pentru noi, dupa raliul de acasa din 2015, cand “verzii” ocupa tot podiumul la un raliu. Suntem foarte  bucurosi de performanta echipei noastre si iata ca suntem lideri in continuare si cautam sa ne mentinem pozitia. Simone conduce in clasamentul general, Bogdan a revenit frumos, iar performanta lui Florinel ne face sa fim foarte increzatori in juniorii pe care ii crestem. Ne vedem in toamna pe probele de la Iasi!” 

Partenerii Napoca Rally Academy pentru programul 2018 din Campionatul Național de Raliuri sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion Performance Fuels, DeLonghi, LeasePlan Romania, Visit Cluj, Primăria și Consiliul Judetean Cluj Napoca, P1, Fan Courier si partener media: KissFM.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment