FB Pixelz

Napoca Rally Academy – al cincilea titlu de campioană a României la raliuri

Echipajele Napoca Rally Academy au câștigat tot ce se putea câștiga la Raliul Sibiului, ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, desfășurat în perioada 5-7 octombrie. Finalul de sezon a adus echipei clujene al cincilea titlu de campionă națională la raliuri.

Bogdan Marișca și Sebastian Itu au dominat cursa de la Sibiu și au terminat pe locul 1.  Florin Tincescu și Alina Bianca Pop au câștigat cele 3 categorii la care au luat startul – juniori, 2RWD și RGT, în timp ce Mihnea Mureșan a devenit pentru a doua oară campion la Cupa Dacia. Norbert Maior și Francesca Maior au învins la clasa 9. 

Bogdan Marișca: “Am reușit să ne impunem la Sibiu și asta ne-a adus un loc pe podium la final de sezon, ceea ce ne bucură. Dacă în primele doua zile ale raliului am avut un ritm bun, luând un avans liniștitor , ziua a treia ne-a adus câteva sincope de ordin tehnic care au facut ca lupta pentru prima poziție să rămână deschisă până la final. Ne bucură titlul obținut de NRA în lupta pe echipe si de progresele făcute de tinerii noștri colegi de echipă care merită felicitați pentru rezultate!”

Florin Tincescu: „Am plecat la Sibiu cu gândul să menținem parcursul nostru perfect de la începutul campionatului . Am arătat că putem fi rapizi, dar și constanți în evoluția noastră pe probele speciale. Plecăm cu un rezultat foarte bun care ne-a ajutat să răsplătim muncă si efortul echipei Napoca Rally Academy, dar si a tuturor partenerilor si susținătorilor. Este cel mai bun an al meu de cand iau startul în Campionatul Național de Raliuri câștigând 3 categorii la care am luat startul (Juniori , RGT , 2RWD), dar si titlul de campioni naționali cu echipa . În final, vreau să mulțumesc și celor de la Bernini Rally și Abarth pentru excepționala mașina pusă la dispoziție cu care am terminat toate cele 5 etape la care am luat startul, dând dovadă de rapiditate si fiabilitate.”

Mihnea Muresan: “Odată cu Raliul Sibiului, am reușit să încheiem cu bine sezonul 2018 și să obținem al doilea titlu consecutiv în Cupa Dacia. După evenimentele neplăcute din startul sezonului, cursa de recuperare a fost una dificilă, având în vedere că situația actuală a necesitat să particip alături de 4 copiloti diferiți pe parcursul sezonului, fiecare raliu însemnând  o perioadă de acomodare. Doresc să le mulțumesc lui Bogdan, Marcus, Florin si Ervin pentru ajutorul oferit. Cel mai mult mă bucură ritmul constant și rapid pe care am reușit să îl avem pe parcursul ultimelor 5 raliuri. Sper însă ca sezonul 2019 să îmi permită sa pot concura la potențialul meu maxim, alături de un singur copilot și pe o mașină mai performantă. 

Partenerii Napoca Rally Academy pentru programul 2018 din Campionatul Național de Raliuri sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion Performance Fuels, DeLonghi, LeasePlan Romania, Visit Cluj, Primăria și Consiliul Judetean Cluj Napoca, P1 si partener media: KissFM.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns