Despre Napoca Rally Academy

Napoca Rally Academy este un proiect complex, menit să grupeze toate initiațivele echipei de raliuri cu același nume, atât în domeniul sportiv, cât și în educație, campanii sociale, teambuilding și defensive driving.

 

COMPETIȚII SPORTIVE

lansare nra 2017

NRA este reprezentata la toate grupele si clasele competitionale ale Campionatului National de Raliuri al Romaniei, fiind Campioana Nationala in 2011, 2015, 2016 si vicecampiona in 2012 si 2013.

Simone Tempestini este campion national absolut, el castigand titlul in 2015 si 2016. 

Simone a castigat in anul 2016 titlul de Campion Mondial in Junior WRC. 

Napoca Rally Academy este prima echipa din Romania care a castigat un titlu in Campionatul European de Raliuri (ERC), in 2013.

Echipa de raliu Napoca Rally Academy are in componenta in 2017 urmatoarele echipaje : Simone Tempestini – Marc Banca, Bogdan Marisca – Carmen Poenaru, Florin Tincescu – Sergiu Sebastian Itu, Norbert Maior – Dorin Pulpea si Mihai Manole – Florin Dorca.

CONDUS DEFENSIV

Prin bazele de antrenament proprii din Cluj-Napoca, Sibiu si Bucuresti sau in locatiile beneficiarilor, NRA ofera servicii complete de condus defensiv. Printre clienti se numara: Ford (proiectul Ford Driving Skills for Life), Nokia, Rompetrol, Leaseplan, Pirelli, Citroen, Orange, Autoworld-Audi.

SCOALA DE PILOTAJ

NRA organizeaza cursuri de pilotaj, recunoscute de catre autoritatile national de profil (FRAS, ACR).

ACTIUNI DE CSR

NRA se implica activ in campanii de responsablizare sociala din punct de vedere al conduitei in trafic. Pana in prezent au fost organizate campanii in colaborare cu SMURD, Politia Romana, Primaria Cluj, Agentia Nationala Antidrog.

ACTIVITATI DE TEAMBUILDING

NRA organizeaza total sau partial actiuni de teambuilding, cu accent pe condus defensiv, pilotaj sportiv, test drive si demonstratii cu masinile de competitie.