Primul raliu câştigat în cariera de sportiv

La sfârşitul săptămânii în curs, în perioada 13-14 iulie 2018, la Odorheiu Secuiesc va avea loc Raliul Perla Harghitei, a cincea etapă în cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2018.
Bogdan Marisca inainte de Harghita 2018

La sfârşitul săptămânii în curs, în perioada 13-14 iulie 2018, la Odorheiu Secuiesc va avea loc Raliul Perla Harghitei, a cincea etapă în cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2018.

Suprafaţa pe care se va desfaşura raliul este asfaltul şi însumează 12 probe speciale, distanţa totală a acestora fiind de 121.3 km.

Raliul Harghitei este binecunoscut datorită numărului mare de iubitori ai motorsportului care se regăsesc pe marginea probelor speciale. Anul acesta superspeciala va avea o configuraţie nouă, mai frumoasă şi mai tehnică, promit organizatorii. Lueta este una dintre cele mai frumoase şi spectaculoase probe speciale, iar Bucinul este cea mai lungă probă în campionatul acestui an.

Referitor la acest raliu, Bogdan Marişca a declarat:” Pentru mine Harghita este un raliu important, fiind primul raliu pe care l-am câştigat în viaţă. Totodată aici am adunat şi cele mai multe victorii din cariera de sportiv. Este un traseu frumos, cu câteva probe importante: Bucinul, Liban şi mai ales Lueta pe care o consider foarte frumoasă . Vom încerca să avem un rezultat bun, de asemenea ne dorim să facem şi spectacol”.

La rândul său, Sebastian Itu a declarat: “ Mi-aş dori ca vremea să fie frumoasă, pentru a avea cât mai mulţi spectatori pe marginea probelor speciale. Lipsa de presiune pe care o avem, va face ca la acest raliu să mergem la spectacol pentru fani. Ne dorim să ne simţim bine şi sunt convins că vom obţine şi un rezultat frumos”.

Echipajul Bogdan Marişca – Sebastian Itu este susţinut în sezonul 2018 de către următorii parteneri: Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment