Rezultat notabil la Sliven

Echipajul Vlad Cosma / Florin Dorca s-a aliniat la startul acestei etape, avand ca obiectiv calificarea in Pirelli Star Driver.
vladut_sliven_324x84_bw
Vlad Cosma si Florin Dorca au reusit o performanta notabila in Bulgaria, urcand pe podiumul grupei A. Daca sambata seara se declara dezamagit de felul cum a pilotat, Vlad a reusit duminica o evolutie entuziasmanta, obtinand chiar al doilea timp pe proba speciala numarul 14, evolutie care i-a adus, la finalul Sliven Rally, locul trei la grupa A si locul cinci in clasamentul general al raliului. “Clasarea pe podiumul grupei A cred ca reprezinta un mic premiu de consolare pentru evolutia pe care am avut-o astazi. Daca aseara spuneam ca doar prin ghinioanele altora mai putem avansa in clasament, iata ca astazi am avut o evolutie foarte buna, suntem mandri de noi, am reusit sa urcam prin fortele noastre in clasamentul general. Am fi fost probabil pe locul opt, dar, beneficiind de abandonurile altora, am urcat pana pe cinci si am prins podiumul la grupa A. Rezultatul este, probabil, important, dar, pentru noi este foarte importanta evolutia pe care am avut-o astazi si care ne da incredere pentru viitor”, a declarat Vlad la finalul raliului. 

Chiar daca prima zi nu au reusit evolutia pe care si-au dorit-o, timpii optinuti de Vlad Cosma si Florin Dorca pe primele opt speciale ale Sliven Rally i-au calificat in finala Pirelli Star Driver de la finele acestui an, in urma careia, sase piloti sub 25 de ani vor beneficia, in 2011, de sustinerea Pirelli in Campionatul Mondial de Raliuri.

Scris de Andi Hutanu – ofiter de presa Napoca Rally Academy
07 Septembrie 2010
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest